perjantai 18. tammikuuta 2013

Lunta lunta lunta!


Kukkulan ilma on kuin naisen mieli ... erittäin vaihteleva!Toissailtana ennusteiden mukaan vesisade muuttui lumisateeksi. 
Aluksi hiljalleen leijailen, lopulta lunta tuli isoina valkoisina lumihiutaleina. 
Enhän minä tietenkään voinut jäädä sisälle vaan piti kiireesti pukea kunnon talvivaatteet päälle ja ihailemaan lumen valkaisemaa kukkulaa.Niin ihanan rauhallinen tunnelma .... ei autojen ääniä, ei kaukaisia kaupungin ääniä vain ilon kiljahduksia lasten leikkiessä lumisotaa. Seuraavana aamuna aikaisin ennen seitsemää meidän katu oli vielä aivan lumen peitossa. Katua ei ollut aurattu, seurasin muiden aikaisten kulkijoiden jälkiä töihin mennessä ....

Fortican puiston puut olivat saaneet lumisen huurrepinnan ja loistivat kilpaa katuvalojen kanssa antaen valoa pimeään aamuun.

Myöhemmin päivällä maisemat olivat mitä ihanimmat! Vienosti pilvien takaa pilkahtava aurinko loi jänniä varjoja vastapäiselle Učka-vuoren rinteille... 
Alhaalla tummana loistava Opatija oli huima vastakohta valkoisena hohtavalle Kastaville .... kukkulalle kivuttua voisi luulla olevansa aivan toisessa maassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti